Добро дошли на интернет стране ЈП Комуналац Кладово.

Контакт

 

 

Име и презиме  
E-mail  
Телефон  
Порука  

Контакт телефон:

 

телефон / факс:  019 800 186

Текући рачуни:

Банка Интеза            160-81158-72

Комерцијална банка 205-17556-91

komunalac.rs/webmail